Evidence Based Medicine Opleidingen

Evidence Based Medicine opleidingen

De visie van ons opleidingsinstituut is dat alle informatie die in onze nascholing is opgenomen met wetenschappelijk onderzoek moet worden onderbouwd. Dit onderzoek moet ook online beschikbaar zijn voor onze cursisten zodat duidelijk sprake is van transparantie tussen onze “claims” en de gebruikte studies. Evidence Based werken op het gebied van orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde vinden we echter niet genoeg. Daarom hebben we alle behandelingsprotocollen voor u in de praktijk getoetst. Een aantal van deze patiënten die door ons zijn behandeld doen mee aan de nascholing. U kunt ze dan zelf vragen stellen naar hun ervaringen.

Breng andere therapeuten op de hoogte van deze informatie

3-daagde nascholing Diabetes Omkeerbaar

Tot nu toe werd gedacht dat diabetes type 2 een ongeneeslijke aandoening was. Maar nieuw onderzoek laat zien dat diabetes omkeerbaar en te genezen is. Tijdens deze opleiding wordt behandeld waarom koolhydraatarme voeding niet voldoende is voor het genezen van diabetes type 2 maar dat de interventie gericht moet zijn op het herstellen van de lever en de pancreas. De opleiding is gebaseerd op 1100+ wetenschappelijke studies. Cursisten krijgen online toegang tot dit onderzoek.

De kern van deze unieke 3-daagse opleiding

Het primaire doel van deze opleiding is om u er van op de hoogte te brengen dat diabetes type 2 niet alleen voorkomen, maar ook genezen kan worden. Dat geldt ook voor patiënten die reeds insuline spuiten omdat deze behandelingsmethode zich ook richt op het herstel van de lever en de pancreas. Deze nieuwe inzichten komen op een dusdanige manier aan de orde dat u ze direct kunt toepassen in uw praktijk.

2-daagse nascholing Orthomoleculair Gewichtsmanagement

Natuurlijk neemt je gewicht toe als je via voeding meer energie binnenkrijgt dan je verbruikt. Dat weet iedereen. Dit wordt een positieve energiebalans genoemd. Te veel eten en te weinig bewegen als oorzaak van een positieve energiebalans is echter maar het topje van de ijsberg.

De kern van deze unieke 2-daagse opleiding

Tijdens deze opleiding leert u hoe u, met behulp van differentiaaldiagnostiek, kan onderzoeken waarom uw cliënt overgewicht heeft ontwikkeld en waarom afvallen niet lukt. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van gewichtsmanagement. Deze nieuwe inzichten komen op een dusdanige manier aan de orde dat u ze direct kunt toepassen in uw praktijk. De opleiding is geheel Evidence Based en wordt met 900+ wetenschappelijke studies onderbouwd.