Informatie over deze orthomoleculaire website

Kennis over de oorzaak van een ziekte en kennis over de toepassing van natuurlijke middelen geven mijn lezers de mogelijkheid om naast de behandeling van de arts een aanvullende behandeling te overwegen. Deze aanvullende behandeling kan veilig worden ingezet omdat deze website duidelijk laat zien dat orthomoleculaire geneeskunde berust op goed wetenschappelijk onderzoek.

Orthomoleculaire visie

Mijn gezondheid blijft een wankel evenwicht is voldoende (Noorwegen 2014)
 1. Kennis over de oorzaak van een ziekte en de kennis over de toepassing van natuurlijke (orthomoleculaire) geneeswijzen geeft de lezer de macht om zelf stappen te ondernemen voor het verbeteren van de gezondheid. Kennis = Macht = Gezondheid.
 2. Met deze website wil ik duidelijk aantonen dat orthomoleculaire geneeskunde berust op goed wetenschappelijk onderzoek. En dat is belangrijk want het gaat tenslotte om uw gezondheid.

Doelen

Ik schrijf alleen over aandoeningen van ernstige of chronische aard waarvoor in de reguliere geneeskunde geen goede oplossingen voorhanden zijn. Deze informatie is met name belangrijk voor lezers die van hun arts te horen hebben gekregen dat:

 • de klachten tussen de oren zitten
 • ze maar met hun ziekte moeten leren leven
 • de klachten een normaal gevolg zijn van veroudering zijn of
 • alleen behandelingen met ernstige bijwerkingen ingezet kunnen worden.

Maar er zijn ook tien behandelingsforums beschikbaar waar in totaal ruim 56.000 forumgebruikers geholpen worden bij hun zoektocht naar een verloren gezondheid.


 1. Behandeling diabetische complicaties – Corrij Kooij
 2. Behandeling hart en vaatziekten – Corrij Kooij
 3. Behandeling candida en hypoglycemie – Vacature
 4. Behandeling chronische vermoeidheid – Vacature
 5. Behandeling fibromyalgie – Vacature
 6. Behandeling HPU – Vacature
 7. Behandeling lichamelijk stoornissen van overgewicht – Cora de Fluiter
 8. Behandeling vrouwenklachten Vacature
 9. De genezende kracht van gedachten – Vacature
 10. Behandeling ziekte van Lyme – Vacature

Voor elk forum zoek ik een orthomoleculair therapeut en een forum gastvrouw om forumgebruikers op weg te helpen bij hun zoektocht.