Wie is Pillie Willie?

Mijn naam is Willy Witsel. Ik heb ruim 40 jaar in de ICT gewerkt. Ik ben geen arts of therapeut maar gewoon iemand met een slechte gezondheid die door zelfstudie probeert zijn gezondheidssituatie te verbeteren. Ik verkoop ook geen supplementen maar schrijf er alleen over.

Ik had een aantal “ongeneeslijke” ziekten

Willy alias Pillie Willie in La Palma 2015

In 1992 ontdekten ze bij mij de darmziekte van Crohn, een ongeneeslijke auto-immuunziekte. Ik woog nog 46kg. Ben toen lang ziek geweest, maanden in het ziekenhuis. Kreeg een tijdelijke stoma, weer maanden ziekenhuis. En na een jaar een herstel operatie waarbij de stoma weer werd weggehaald. In 1999 kwam daar cardiomyopathie, hartfalen bij. Mijn hart werkte toen nog maar voor 25 – 35%. Het advies van de cardioloog was simpel: “ga nog wat leuks doen nu het nog kan”. Toen ben ik begonnen met mijn studie orthomoleculaire geneeskunde, eigenlijk om mijzelf te redden. Een protocol geschreven voor hartfalen, bloed in Amerika laten onderzoeken, een arts in Nederland gevonden die aandurfde mij te begeleiden en mezelf behandeld.

Het begin van de Pillie Willie Website

Ik was de enige van de 132 cardiomyopathie patiënten van het ziekenhuis in Nieuwegein die genas van cardiomyopathie. Ik dacht toen: “dan willen de cardiologen toch wel weten hoe ik dat heb gedaan?” Nee dat wilden ze niet. “Ook goed”, dacht ik dan zet ik het wel op het internet. Dat was het begin van de Pillie Willie. De eerste jaren heb ik over al mijn eigen kwalen geschreven: candida, artrose, slapeloosheid, hartfalen etc. En later over ziekten van anderen.

Als je wilt weten hoe ik deze ICT kennis toepas en wat dat oplevert zoek dan eens naar “melk” bij Google. Ik sta op de derde plaats van ruim 5,7 miljoen websites. Mijn web site wordt heel goed gevonden!! Ik haal nu ruim 1,8 miljoen hits, 105.900 page views en 50.940 bezoekers per maand!

Vier ongeneeslijke ziekten voorlopig verslagen

Ik heb me de afgelopen 15 jaar van vier ongeneselijke ziekten genezen