Orthomoleculaire behandeling van Colitis Ulcerosa

Supplementen werken alleen als ze in de juiste dosering worden gebruikt en als de supplementen zo gemaakt zijn dat ze goed in het lichaam worden opgenomen. Best lastig om zelf uit te zoeken. Daarom geef ik u graag een overzicht van de supplementen die u bij deze aandoening kunt gebruiken. Natuurlijk is dit advies onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek. Het gaat tenslotte om uw gezondheid.

Help anderen met hun gezondheid en deel deze informatie

Welkom op deze website
Alles over de behandeling
Gratis advies

Overzicht geneesmiddelen en supplementenSupplementWetenschapExtra informatie
ProbioticaMeer info ProbioticaVermindert de ontstekingsreactie. Verlaagd het risico op terugkerende ontstekingen. Ook werkzaam bij kinderen met Colitis Ulcerosa. Wees alert op voedsel allergieën en voedsel intoleranties.
EPA/DHAMeer info VisolieVermindert de ontstekingsreactie. Vermindert de oxidatieve belasting. Kan het gebruik van corticosteroïden helpen verminderen.
Boswellia serrataMeer info BoswelliaSterk ontstekingsremmend.
Psyllium vezelsMeer info PsylliumLangzaam op bouwen. Tijdens de maaltijd innemen. Kan winderigheid veroorzaken.
Curcuma longaMeer info CurcumaVerlaagd het risico op terugkerende ontstekingen.
Multi-vitamineDoor weinig eetlust, voedingsopnameproblemen, versnelt verlies van nutriënten en een verhoogde behoefte aan voedingsstoffen is een goede Multi-vitamine bij de behandeling op zijn plaats

Klik hier voor GRATIS advies orthomoleculaire van behandeling Colitis Ulcerosa

Gratis advies orthomoleculaire behandeling van Colitis Ulcerosa

Supplementen werken alleen als ze in de juiste dosering worden gebruikt en als de supplementen zo gemaakt worden dat ze goed in het lichaam worden opgenomen. Eventuele andere aandoeningen spelen ook een rol bij de bepaling van de keuze van een supplement. Dat is best lastig om allemaal zelf uit te zoeken daarom geef ik u graag een gratis advies.