Behandeling van de ziekte van Crohn

Supplementen werken alleen als ze in de juiste dosering worden gebruikt en als de supplementen zo gemaakt zijn dat ze goed in het lichaam worden opgenomen. Best lastig om zelf uit te zoeken. Daarom geef ik u graag een overzicht van de supplementen die u bij deze aandoening kunt gebruiken. Natuurlijk is dit advies onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek. Het gaat tenslotte om uw gezondheid.

Help anderen met hun gezondheid en deel deze informatie

Welkom op deze website
Alles over de behandeling
Gratis advies

Overzicht supplementen bij e behandeling van de ziekte van CrohnSupplementWetenschapExtra informatie
EPA/DHAMeer informatie over VisolieRemt ontstekingen in de darm.
Boswelia serrataMeer informatie over BosweliaSterke ontstekingsremmer voor de darm.
Probiotica
Meer informatie over ProbioticaAls een microflora disbiose is aangetoond. Eventueel aangevuld met prebiotica voor een synergetisch effect

Artemisia absinthiumMeer informatie over ArtemisiaKan het gebruik van geneesmiddelen helpen verminderen. Werkt ontstekingsremmend. Verbetert het emotionele welbevinden.
Boterzuur klysmaMeer informatie over BoterzuurRemt ontstekingen in de darm.
Multi-vitamineMeer informatie over MultivitamineDoor weinig eetlust, voedingsopname problemen, versnelt verlies van nutriënten en een verhoogde behoefte aan voedingsstoffen is een goede Multi-vitamine bij de behandeling op zijn plaats.
Vitamine D3Meer informatie over Vitamine DExtra vitamine D3 bij patiënten die corticosteroïden gebruiken. Vitamine D3 verlaagd het risico op osteoporose. Controleer na twee maanden de vitamine D status in het bloed. Een bloedwaarde rond de 100nmol/l wordt als gunstig gezien.

Wetenschappelijke informatie over de ziekte van Crohn

Alle beweringen in dit artikel worden met wetenschappelijk onderzoek onderbouwd. De kleine cijfertjes op deze pagina geven aan welk onderzoek gebruikt werd. U kunt dit onderzoek online nalezen op de pagina wetenschappelijk onderzoek.

Klik hier voor GRATIS advies orthomoleculaire van de ziekte van Crohn

Gratis advies orthomoleculaire behandeling van de ziekte van Crohn

Supplementen werken alleen als ze in de juiste dosering worden gebruikt en als de supplementen zo gemaakt worden dat ze goed in het lichaam worden opgenomen. Eventuele andere aandoeningen spelen ook een rol bij de bepaling van de keuze van een supplement. Dat is best lastig om allemaal zelf uit te zoeken daarom geef ik u graag een gratis advies.