Aanbevolen supplementen bij de ziekte van Alzheimer

De ziekte van Alzheimer (soms kortweg alzheimer genoemd) is een degeneratieve aandoening van de hersenen waarbij de patiënt soms in snel tempo dementeert. De aandoening is vernoemd naar Alois Alzheimer, een Duitse psychiater en neuropatholoog. Een exacte diagnose is doorgaans pas mogelijk na overlijden, door de hersenen te onderzoeken. De ziekte wordt meestal vastgesteld bij personen die ouder zijn dan 65 jaar.

Help anderen met hun gezondheid en deel deze informatie

Welkom op de website
Alles over de behandeling
Gratis advies

Overzicht supplementen bij de ziekte van Alzheimer


SupplementWetenschapOpmerkingen
HuperzineMeer infoVermindert oxidatieve schade, beschermt het acetylcholine, verbetert de cognitie en het geheugen
Acetyl-L-carnitineMeer infoVertraagd de progressie. Kan mogelijk ook licht genezend werken. Heeft een gunstige invloed op depressie die vaak voorkomt bij Alzheimer. Innemen op een lege maag.
Ginkgo-BilobaMeer infoKan toegepast worden bij lichte tot matige Alzheimer. Kan de geheugenfunctie verbeteren. Werkt net zo goed als bepaalde geneesmiddelen voor Alzheimer. Gebruik een standaard extract. Kan worden voorgeschreven door een arts en wordt vergoed door de ziektekostenverzekering.
Blauwe bessenMeer infoKan de neuroonsignalering in de hersenen herstellen waardoor cognitieve functies verbeteren.
KurkumaMeer infoBeschermt de geheugencellen. Vermindert de plaque vorming in de hersenen.
Alfa LiponzuurMeer infoVerhoogt het Acetylcholine, is een krachtige antioxidant zowel buiten als in de cel, vermindert ontstekingen. Niet bij gebruik van schildklierhormonen.
Druivenpittenextract (OPC)Meer infoDruivenpit extract staat bekend als een krachtige antioxidant die het lichaam beschermt tegen vroegtijdige veroudering, ziekte en verval.

Klik hier voor GRATIS advies orthomoleculaire van behandeling Alzheimer

Gratis advies orthomoleculaire behandeling van Alzheimer

Supplementen werken alleen als ze in de juiste dosering worden gebruikt en als de supplementen zo gemaakt worden dat ze goed in het lichaam worden opgenomen. Eventuele andere aandoeningen spelen ook een rol bij de bepaling van de keuze van een supplement. Dat is best lastig om allemaal zelf uit te zoeken daarom geef ik u graag een gratis advies.