Behandeling astma

Astma is een nog ongeneeslijke chronische ontsteking van de luchtwegen. Mensen met astma kunnen soms moeilijk ademhalen: zij worden kortademig, ademen ‘piepend’ of moeten hoesten. Dit komt doordat hun luchtwegen snel geprikkeld raken door allerlei stoffen. Veel mensen met deze luchtwegaandoening zijn allergisch. De aanleg voor deze luchtwegaandoening en allergieën is erfelijk. De een krijgt bijvoorbeeld problemen door huisstofmijt, de ander kan niet tegen huisdieren of pollen. Vaak ontstaan er klachten door niet-allergische prikkels zoals sigarettenrook, parfum en mist.

Help anderen met hun gezondheid en deel deze informatie

Welkom op deze website
Alles over de behandeling
Gratis advies

Behandeling astma

Behandeling astma

Astma is een ontsteking van de luchtwegen. Deze ontsteking is een soort irritatie, te vergelijken met de reactie van de slijmvliezen in uw mond wanneer u te hete soep eet. Door deze prikkel beschadigen de slijmvliezen en deze raken ontstoken. Regulier geneeskunde gebruikt medicijnen met ernstige bijwerkingen om de klachten van deze luchtwegaandoening te verminderen. De orthomoleculaire geneeskunde gebruikt alleen middelen met een natuurlijke oorsprong. Op deze wijze kunnen luchtweg infecties op een veilige manier worden behandeld.

Orthomoleculaire geneeskunde wat is dat?

Het behandelingsprotocol voor astma is ontwikkeld op basis van principes uit de orthomoleculaire geneeskunde. Orthomoleculaire geneeskunde wat is dat nu weer? Dat is eenvoudig uitgelegd. “Ortho” betekent “goede” en “moleculair” is een ander woord voor “molecuul”. Dus orthomoleculaire geneeskunde betekent geneeskunde met goede moleculen, dus: genezing m.b.v. vitamines, mineralen, aminozuren, enzymen en spoorelementen. Orthomoleculaire geneeskunde is een geneeskunde waarbij geprobeerd wordt het lichaam te ondersteunen zich zelf te genezen. Dat lukt niet altijd, maar vaak wel en ook voor de orthomoleculaire geneeskunde geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Orthomoleculair informatiecentrum astma (asthma)

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]