Orthomoleculaire behandeling astma

Supplementen werken alleen als ze in de juiste dosering worden gebruikt en als de supplementen zo gemaakt zijn dat ze goed in het lichaam worden opgenomen. Best lastig om zelf uit te zoeken. Daarom geef ik u graag een overzicht van de supplementen die u bij deze aandoening kunt gebruiken. Natuurlijk is dit advies onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek. Het gaat tenslotte om uw gezondheid.

Help anderen met hun gezondheid en deel deze informatie

Welkom op deze website
Alles over de behandeling
Gratis advies

Overzicht geneesmiddelen en supplementen
SupplementWetenschapOpmerkingen
EPA/DHAMeer infoVermindert astmaklachten verbetert kwaliteit van het leven. Vermindert ontstekingsreacties in het lichaam. Vermindert astma klachten bij sport. EPA tijdens de zwangerschap vermindert het risico op astma
MagnesiumMeer infoKan de astma klachten verminderen bij een milde tot matige astma aandoening. Halveer de dosis in geval van maagdarmbezwaren.
CoQ10Meer infoVooral belangrijk voor astma patiënten met een Q10 tekort
LycopeenMeer infoVermindert astmaklachten bij inspanning
GLAMeer infoVermindert de ontstekingsreactie. Kan het gebruik van corticosteroïden verminderen
Vitamine CMeer infoVermindert de reactie op inhalatie allergenen. Kan het gebruik van corticosteroïden4 verminderen. Vermindert astma klachten bij sport. Halveer de dosis in geval van maagdarmbezwaren.
SeleniumMeer infoVerbetert de antioxidant werking via het glutathion peroxidase enzym. Vooral belangrijk voor patiënten met een seleniumtekort
Ginkgo Biloba (extract)Meer infoVermindert de ontstekingsreactie die ten grondslag ligt aan astma. Een huisarts kan Ginkgo Biloba voorschrijven. Het wordt vergoed.
Petasites hybridus (butterbur)Meer infoVermindert de ontstekingsreactie die ten grondslag ligt aan astma

Klik hier voor GRATIS advies orthomoleculaire van behandeling Astma

Gratis advies orthomoleculaire behandeling van Astma

Supplementen werken alleen als ze in de juiste dosering worden gebruikt en als de supplementen zo gemaakt worden dat ze goed in het lichaam worden opgenomen. Eventuele andere aandoeningen spelen ook een rol bij de bepaling van de keuze van een supplement. Dat is best lastig om allemaal zelf uit te zoeken daarom geef ik u graag een gratis advies.