Reguliere behandeling van fibromyalgie

Het Fibromyalgie Syndroom (FMS) is een aandoening die gepaard gaat met stijfheid, pijn in spieren en gewrichten, slaapstoornissen en depressiviteit. Specialisten behandelen patiënten vaak alleen met pijnstillers en raden patiënten aan een cursus te volgen hoe ze moeten omgaan met pijn. Er zijn echter vele onderzoeken beschikbaar waarin wordt aangetoond dat een lage dosis antidepressiva de pijnklachten van fibromyalgie sterk kunnen verminderen. Sommige specialisten passen deze wetenschap toe. Een zeer recent (september 2004) grootschalig onderzoek waar 207 fibromyalgie patiënten aan mee deden laat zien dat Duloxetine gebruikt kan worden bij de behandeling van fibromyalgie. Weinig specialisten weten hier van, maak hen op deze nieuwe ontwikkeling attent.

Help anderen met hun gezondheid en deel deze informatie

Welkom op deze website
Alles over de ziekte
Alles over de behandeling
Gratis advies

Fibromyalgie discussie forum

Behandeling fibromyalgie

Waarom een fibromyalgie forum?

Ik heb voor fibromyalgie patiënten een fibromyalgie webforum op gezet. Het fibromyalgie forum kan door fibromyalgie patiënten gebruikt worden om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Je kan via dit webforum met elkaar discussiëren, privé berichten voor elkaar achter laten en emaillen. Het webforum functioneert ook als een elektronisch archief dus alle berichten worden bewaard. Lees eerst de korte handleiding. Oefen wat en ga dan naar het Fibromyalgie Forum.

Email channel voor automatische updates over fibromyalgie

Voor fibromyalgie patiënten heb ik ook een email channel opgezet. Via dit channel houd ik fibromyalgie patiënten op de hoogte van veranderingen van mijn bestaande artikelen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de behandelign van fibromyalgie. Je kan meedoen aan het channel door je aan te melden via deze pagina. Natuurlijk kan je elk moment stoppen door je via dezelfde pagina weer af te melden.

Door lezers gemelde resultaten bij de behandeling van fibromyalgie


Ik wil heel graag weten welke resultaten met mijn adviezen worden behaald. Ervaringen van anderen zijn waardevoller dan tien artikelen van mij.

Wilt u mij alstublieft laten weten of u resultaten boekt met deze informatie!!!!

Resultaten die gemeld zijn in het fibromyalgie forum  • chroom GTF geeft meer energie en verminderd depressie

  • melatonine verbetert de slaap

  • Fluoxetine en amitriptyline verminderen fibromyalgie klachten

  • de basis suppletie vermindert doemdenken, voel me fitter

  • MSM vermindert pijn en geeft meer energie.

  • Magnesium en Carnitine verminderen de kramp in spieren

  • Carnitine geeft meer energie

  • Dieet op basis van de voedingslijsten in het boek van Annemarie Reuzenaar, Het heden ik kookboek, waarbij geprobeerd wordt voedsel waarvoor men allergisch is uit te sluiten

  • verminderd fibromyalgie klachten aanzienlijk.
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]