Fytotherapie bij menopauzeklachten

Een natuurlijke behandeling zonder bijwerkingen

Fytotherapie 2017-04-02T11:06:39+00:00

Orthomoleculaire behandeling van menopauzeklachten

Door de ernstige bijwerkingen van hormoontherapie bij menopauzeklachten kiezen steeds meer vrouwen voor een behandeling met voedingsmiddelen en kruiden. Deze behandelingsmethode is veilig en verlagen ook de gezondheidsrisico’s die door de overgang worden veroorzaakt zoals bijvoorbeeld botontkalking.

Welkom op deze website Alles over de ziekte Alles over de behandeling Gratis supplementadvies

Orthomoleculaire geneeskunde wat is dat?

Het protocol voor de behandeling van menopauzeklachten is ontwikkeld op basis van principes uit de orthomoleculaire geneeskunde. Orthomoleculaire geneeskunde wat is dat nu weer? Dat is eenvoudig uitgelegd. “Ortho” betekent “goede” en “moleculair” is een ander woord voor “molecuul”. Dus orthomoleculaire geneeskunde betekent geneeskunde met goede moleculen, dus: genezing m.b.v. vitamines, mineralen, aminozuren, enzymen en spoorelementen.

Orthomoleculaire geneeskunde is een geneeskunde waarbij geprobeerd wordt het lichaam te ondersteunen zich zelf te genezen. Dat lukt niet altijd, maar vaak wel en ook voor de orthomoleculaire geneeskunde geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Natuurgeneeskunde?
Orthomoleculaire geneeskunde?

Aanbevolen supplementen

Huismerksupplementen die verkocht worden door supermarkten en drogisterijen zijn meestal niet aan te bevelen. Zij zijn laag gedoseerd en worden vaak zodanig geproduceerd dat ze slecht door het lichaam opgenomen worden. Producenten als Pharma Nord, Solgar en Nova Vitae Professional leveren wel de goede producten. Solgar levert een goed product maar is helaas tamelijk duur en Pharma Nord wordt vaak alleen in speciaalzaken verkocht.

Mijn voorkeur gaat daarom uit naar Nova Vitae Professional. Deze producten zijn eenvoudig te bestellen en de leverancier geeft 25% korting.

Google