Orthomoleculaire behandeling van menopauzeklachten

Door de ernstige bijwerkingen van hormoontherapie bij menopauzeklachten kiezen steeds meer vrouwen voor een behandeling met voedingsmiddelen en kruiden. Deze behandelingsmethode is veilig en verlagen ook de gezondheidsrisico’s die door de overgang worden veroorzaakt zoals bijvoorbeeld botontkalking.

Help anderen met hun gezondheid en deel deze informatie

Welkom op deze website
Alles over de ziekte
Alles over de behandeling
Gratis advies

Orthomoleculaire geneeskunde wat is dat?

Het protocol voor de behandeling van menopauzeklachten is ontwikkeld op basis van principes uit de orthomoleculaire geneeskunde. Orthomoleculaire geneeskunde wat is dat nu weer? Dat is eenvoudig uitgelegd. “Ortho” betekent “goede” en “moleculair” is een ander woord voor “molecuul”. Dus orthomoleculaire geneeskunde betekent geneeskunde met goede moleculen, dus: genezing m.b.v. vitamines, mineralen, aminozuren, enzymen en spoorelementen.

Orthomoleculaire geneeskunde is een geneeskunde waarbij geprobeerd wordt het lichaam te ondersteunen zich zelf te genezen. Dat lukt niet altijd, maar vaak wel en ook voor de orthomoleculaire geneeskunde geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Natuurgeneeskunde?

Orthomoleculaire geneeskunde?

Klik hier voor GRATIS advies orthomoleculaire van behandeling menpauzeklachten

Gratis advies orthomoleculaire behandeling van menspauzeklachten

Supplementen werken alleen als ze in de juiste dosering worden gebruikt en als de supplementen zo gemaakt worden dat ze goed in het lichaam worden opgenomen. Eventuele andere aandoeningen spelen ook een rol bij de bepaling van de keuze van een supplement. Dat is best lastig om allemaal zelf uit te zoeken daarom geef ik u graag een gratis advies.