Behandeling artrose met vitamine C

Orthomoleculaire geneeskunde beschikt over behandelingsmethoden waardoor de oorzaak van artrose (gewrichtsslijtage) effectief wordt aangepakt. De orthomoleculaire behandeling van artrose (gewrichtsslijtage) is eenvoudig: (1) verander het pijnregistratiesysteem op een natuurlijke manier zodat de pijn verminderd wordt en (2) stimuleer de productie van gewrichtskraakbeen zodat er meer kraakbeen wordt gemaakt dan afgebroken. Alle in dit artikel genoemde supplementen kunnen zonder bezwaar naast de reguliere medicijnen voor artrose gebruikt worden.

Help anderen met hun gezondheid en deel deze informatie

Welkom op deze website
Alles over de ziekte
Alles over de behandeling
Gratis advies

Kraakbeen regeneratie bij artrose met vitamine C

De “Framingham Osteoarthritis Cohort Study” (1983 – 1993) heeft uitgewezen dat een suppletie met vitamine C (152 – 430mg) een drievoudige reductie in het risico op progressie van artrose kan geven. Dit gunstige effect van vitamine C op artrose kan vooral worden verklaard doordat vitamine C een belangrijke rol speelt bij de aanmaak van kraakbeencollageen en door de krachtige anti-oxidant werking van vitamine C waardoor kraakbeen beter wordt beschermd tegen afbraak. Bovendien hadden de proefpersonen die de meeste vitamine C gebruikten minder kans om pijn in de knieën te krijgen.

Ascorbinezuurpoeder is de goedkoopste oplossing. Ascorbinezuurpoeder is zuur. Patiënten die snel last van hun maag hebben adviseer ik magnesiumascorbaatpoeder te gebruiken, dat is niet zuur.

Wetenschappelijk onderzoek over vitamine C bij de behandeling van artrose

Klik hier voor GRATIS advies orthomoleculaire van behandeling artrose

Alle beweringen in dit artikel worden met wetenschappelijk onderzoek onderbouwd. De kleine cijfertjes op deze pagina geven aan welk onderzoek gebruikt werd. U kunt dit onderzoek online nalezen op de pagina wetenschappelijk onderzoek.

Gratis advies orthomoleculaire behandeling van artrose

Supplementen werken alleen als ze in de juiste dosering worden gebruikt en als de supplementen zo gemaakt worden dat ze goed in het lichaam worden opgenomen. Eventuele andere aandoeningen spelen ook een rol bij de bepaling van de keuze van een supplement. Dat is best lastig om allemaal zelf uit te zoeken daarom geef ik u graag een gratis advies