Behandeling van het premenstrueel syndroom met magnesium

Magnesium, een mineraal, is met name belangrijk als aanvulling op calcium suppletie en bij migraine klachten die worden veroorzaakt door het premenstruele syndroom. Dit mineraal kan ook ondersteunend werken bij stemmingswisselingen.

Help anderen met hun gezondheid en deel deze informatie

Welkom op deze website
Alles over de ziekte
Alles over de behandeling
Gratis advies

Magnesium voor een gerichte symptoombestrijding

My Life With PMDD

Dit minderaal kan een aantal PMS klachten helpen verminderen1-3.Het kan bijvoorbeeld het vasthouden van vocht verminderen1, stemmingswisselingen verminderen2,4 en worden ingezet bij het verminderen van migraine die door PMS vaak wordt veroorzaakt5.

Dit minderaal mag niet ontbreken als ook calcium wordt toegepast

Dit mineraal mag niet ontbreken als er ook calcium suppletie wordt toegepast om premenstruele klachten te verminderen.

Wetenschappelijk onderzoek over magnesium bij PMS

Klik hier voor GRATIS advies orthoomoleculaire van behandeling het premenstrueel syndroom

Alle beweringen in dit artikel worden met wetenschappelijk onderzoek onderbouwd. De kleine cijfertjes op deze pagina geven aan welk onderzoek gebruikt werd. U kunt dit onderzoek online nalezen op de pagina wetenschappelijk onderzoek.

Gratis advies orthomoleculaire behandeling van het premenstrueel syndroom

Supplementen werken alleen als ze in de juiste dosering worden gebruikt en als de supplementen zo gemaakt worden dat ze goed in het lichaam worden opgenomen. Eventuele andere aandoeningen spelen ook een rol bij de bepaling van de keuze van een supplement. Dat is best lastig om allemaal zelf uit te zoeken daarom geef ik u graag een gratis advies.